ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ

Η 35ετής εμπειρία μας στην παροχή υπηρεσιών και φροντίδας της τρίτης ηλικίας, είναι η εγγύηση της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων “ΠΑΝΟΡΑΜΑ”.

Μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον 7 στρεμμάτων, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 3.000 τ.μ., και σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, οι αγαπημένοι σας μπορούν να ζήσουν τη ζεστασιά και τη θαλπωρή χωρίς να νιώσουν ούτε λεπτό μόνοι τους.

Η αγάπη, η ευαισθησία και ο σεβασμός στους δικούς σας ανθρώπους, είναι η προτεραιότητά μας.

Η επιστημονική εξειδίκευση του προσωπικού μας είναι μείζονος σημασίας για να είστε ήσυχοι ότι οι άνθρωποί σας ζουν στο πιο κατάλληλο περιβάλλον. Εκεί που πάντα θα τους φροντίζουμε και θα τους χαμογελάμε.

Καθήκον και υποχρέωσή μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των φιλοξενούμενων μας για τη βέλτιστη φροντίδα της ψυχικής τους υγείας και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους.

Mε υπερηφάνια και αίσθημα ευθύνης, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε όλους όσους αναζητούν μια ποιοτική λύση στο θέμα της φροντίδας του ανθρώπου τους στην τρίτη ηλικία.